Tayini çıkan J.Komutanı Yüzbaşı Karabulut 'a veda yemeği

27 Haziran 2019

İlçemizde 2016 yılından itibaren İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Yüzbaşı Mehmet Karabulut'un tayininin çıkması nedeniyle ilçe Kaymakamlığı ve Belediye başkanlığı tarafından veda yemeği düzenlendi. Erzurum ili Çat ilçesine tayini çıkan Komutan Karabulut'a Kürtün'de unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Karabulut için Belediye Hizmet Binası Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen veda yemeğine, Kaymakam Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Enver Şen, Belde Belediye Başkanı Yakup Turgut, İlçe Emniyet Müdürü , AK Parti, MHP ve CHP İlçe Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri,merkez ve mahalle muhtarları,sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, jandarma ve Emniyet personelleri katıldı. Gece hediyelerinin takdiminden sonra vedalaşma merasimi ile sona erdi.