Kürtün Halkı Gönül Sofrasında Buluştu

9 Haziran 2018

11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayı vesilesi ile milletçe  birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, Ramazan ayının manevî havasını beraber solumak  ve tatmak amacıyla Belediye Başkanlığımız tarafından organize edilen iftar yemeğimize, ilçemiz mülki amir ve kurum amirlerine, esnaflarımıza, köy ve mahalle temsilcilerimize, sivil toplum kuruluşlarına ve değerli halkımıza  gösterdikleri ilgi alâka ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca davetimize katılarak bizleri onurlandıran Sayın Valimiz Okay MEMİŞ, Gümüşhane milletvekillerimiz Sn. Cihan PEKTAŞ ve Sn. Hacı Osman AKGÜL, Gümüşhane Alay Komutanı Alb. Cezayir DANIŞAN ile Kelkit Belediye Başkanı Ünal YILMAZ beyefendilere teşekkür ederiz.