Emniyetten ‘Polis Haftası’ Ziyareti

8 Nisan 2019

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yılı olması dolayısıyla Kürtün İlçe Emniyet Amiri V. Komiser Sinan Şahingöz ve beraberindeki emniyet personelleri Kürtün Belediye Başkanımız Enver Şen’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Enver Şen, “10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk polis teşkilatının 174. kuruluş yılını kutluyorum. Milletimizin can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalışan Türk Polis Teşkilatında görevi başında şehit olan tüm polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Emniyet mensuplarını makamından ağırlayan Kürtün Belediye Başkanı Enver ŞEN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Polis Haftası’nı kutladı ve emniyet mensuplarımıza gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti.