Bayramlaşma Töreni


15 Haziran 2018

    Ramazan Bayramı dolayısıyla Kürtün Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreninde konuşma yapan Kürtün Kaymakamı Sayın Ekrem ÇEÇEN, , Kürtün'de birlik ve beraberliğin olduğunu söyledi.
    Milli ve dini bayramların, birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren, kırgınlıkları unutturup kardeşlik duygularını pekiştiren özel günler olduğunu dile getiren Sayın Ekrem ÇEÇEN, bayramlaşma için gelenlere teşekkür ederek, bayramlarını kutladı.
    Mübarek ramazan ayının geride bırakıldığını anımsatan Sayın Ekrem ÇEÇEN, başta şehit aileleri olmak üzere tüm Müslümanların bayramlarını kutlayarak, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nin Türkiye'ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Kürtün Belediye Başkanı Ahmet KANAT ise bir Ramazan ayını birlikte idrak ettiklerini belirterek, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.
    Törene, Kürtün İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mehmet KARABULUT, İlçe Emniyet Amiri Sinan ŞAHİNGÖZ, siyasi parti temsilcileri, ilçedeki kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.